rammstein uit raalter carillon het kan maar zo

De muziek die nu te horen is uit het carillon, stamt al uit de jaren ’90. Die gaat vernieuwd worden. Als je een lied hebt dat je graag terug wilt horen op het carillon, dan kun je dit aandragen bij de beiaardier of bij de gemeente Raalte. Suggesties moeten op cd ingestuurd worden. Dit kan (gratis) naar Gemeente Raalte, t.a.v. team samenleving Actie Carillon, antwoordnummer 20, 8100 VB Raalte. Insturen kan tot 29 april.

De beiaardier bepaalt overigens zelf welke nummers er op het carillon te horen zijn. Suggesties voor liedjes zijn bij ons trouwens ook van harte welkom. Reageer gerust onder dit artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.