Home / archiefcentraal / raaltese ontkent betrokkenheid drugspand

raaltese ontkent betrokkenheid drugspand

Volgens de 67-jarige Raaltese heeft haar zoon, die ook verdacht wordt van betrokkenheid in de zaak, een verkeerde verklaring tegenover de politie afgelegd en heeft ze er niks mee te maken. De rechtbank ging niet op de woorden van de Raaltese in, omdat de zaak donderdag niet inhoudelijk werd behandeld. De vrouw wordt verdacht van cocaïnehandel en het bezit ervan, samen met twee familieleden die ook in het huis woonden.

Haar zoon, een 47-jarige man, wordt ook verdacht van cocaïnehandel. Ook hij werd op 2 december opgepakt toen de politie het huis binnenging. In de auto van de verdachte werd een geldbedrag gevonden, dat vermoedelijk bestemd was voor witwassing. In dezelfde auto werden ook een laptop en een rijbewijs gevonden die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Ook had de zoon een ploertendoder bij zich.

Een derde man die verdacht wordt van betrokkenheid, wordt binnenkort voorgeleid aan de rechtbank.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.