raaltese ontkent betrokkenheid drugspand

Volgens de 67-jarige Raaltese heeft haar zoon, die ook verdacht wordt van betrokkenheid in de zaak, een verkeerde verklaring tegenover de politie afgelegd en heeft ze er niks mee te maken. De rechtbank ging niet op de woorden van de Raaltese in, omdat de zaak donderdag niet inhoudelijk werd behandeld. De vrouw wordt verdacht van cocaïnehandel en het bezit ervan, samen met twee familieleden die ook in het huis woonden.

Haar zoon, een 47-jarige man, wordt ook verdacht van cocaïnehandel. Ook hij werd op 2 december opgepakt toen de politie het huis binnenging. In de auto van de verdachte werd een geldbedrag gevonden, dat vermoedelijk bestemd was voor witwassing. In dezelfde auto werden ook een laptop en een rijbewijs gevonden die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Ook had de zoon een ploertendoder bij zich.

Een derde man die verdacht wordt van betrokkenheid, wordt binnenkort voorgeleid aan de rechtbank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.