raalter muziekestaffete krijgt opvolger in heino

Een kleine werkgroep is voornemens de Muziekestafette Raalte die onlangs ter ziele ging een Heino’s vervolg te geven. De bedoeling is om een ‘Open Muziekestafette’ neer te zetten. De estafette vindt plaats op 1 oktober in de Hervormde Kerk in Heino.

Koren, muziekverenigingen, ensembles, solisten, eigenlijk elke muzikant mag deelnemen aan de dag. Deelnemers kunnen zich tot 1 mei opgeven. De organisate poogt de kosten voor deelname zo laag mogelijk te houden.

Guus van Wifferen, 0572-366858, guusspeelgoedheino@planet.nl en bij Flip Jonkman 0572-392494, flipjonkman@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.