raalte houdt gezonde prijsvraag

De gemeente Raalte daagt haar inwoners uit om gezondheidsbevorderende projecten of initiatieven aan te dragen of te bedenken. Het beste project of initiatief ontvangt 3000 euro van de gemeente om het project of initiatief uit te voeren. “De Gemeente Raalte heeft gezonde en fitte inwoners hoog in het vaandel staan. Met deze verkiezing willen we inwoners stimuleren om gezond en fit te worden en blijven. Het project of initiatief mag heel divers zijn,” vertelt wethouder Roger de Groot.

Inwoners kunnen vanaf woensdag 2 maart hun project of initiatief aanmelden via de website van de gemeente. Initiatiefnemers moeten voor hun project duidelijk onderbouwen waarom zijn of haar activiteit bijdraagt aan een goede gezondheid.

Voor de prijswinnaar met het beste idee reikt de gemeente 3000 euro uit. Ook het tweede en derde idee komen in aanmerking voor een geldprijs om hun project of activiteit uit te voeren. Indienen van een voorstel kan tot uiterlijk 1 april 2011. De winnende projecten worden eind april bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.