publiek gouv durft paaldansen nog niet aan

Het paaldansen in de Gouverneur zou de publiekstrekker van Rosenmontag moeten zijn. Het carnavalspubliek was in grote getale aanwezig, maar voor de paaldanspaal had niemand ’s middags nog aandacht.

De verstokte carnavalsvierders zaten voor 15.00 uur al bij de Gouverneur, die momenteel omgedoopt is tot Heinrich’s Stube. Het zonnetje nodigde de partygangers uit om buiten, onder het genot van een biertje, Rosenmontag te vieren. Van paaldansen was op dat tijdstip nog weinig sprake. Wim Plattel van de Gouverneur verklaart: “We zien het wel wanneer er iemand om de paal gaat hangen. Zodra de mensen meer aangeschoten zijn komen ze vanzelf in actie.”

Ruim een uur later lijkt er nog niemand oog te hebben voor de paal, die zich bovenop de bar bevindt. Buiten zitten een paar vriendinnen die elkaar aansporen om plaats te nemen op de bar. “Femke gaat zo paaldansen, die vindt dat wel leuk”, grapt Debby, die net als haar vriendinnen als hofdame verkleed is. De aangeschoten Femke durft het niet meteen aan, maar nadat haar vrienden haar hebben overgehaald, staat ze even later met vriendin Reni op de bar. De dames bijten het spits af en voeren een sensuele dans uit op het bekende striptease nummer ‘You can leave your hat on’ van Joe Cocker. De andere bezoekers lijken nog niet overtuigd van hun paaldanskunsten, want de rest van de middag blijft de paal onaangetast.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.