professionaliseringsslag voor disselhorst

Aan het eind van het gesprek wordt het idee geopperd om enkele klanten van Disselhorst Totaal Installateur te bellen. Zij kunnen tenslotte goed vertellen over de ervaringen met het Heetense bedrijf. Eigenaar Martin Blokvoort pakt direct zijn mobiele telefoon en zoekt door de namenlijst. Hij ziet de vragende blik bij zijn gesprekspartner en geeft antwoord zonder dat de vraag is gesteld: ‘Ja, ik heb de klanten nog gewoon in mijn telefoon staan.’ Het is tekenend voor de wijze waarop het bedrijf opereert.

Wat dat betreft, is er in vijftig jaar niet zoveel veranderd. Klantvriendelijkheid staat ook bij de huidige eigenaar hoog in het vaandel. Blokvoort werkte al enkele jaren in loondienst voordat hij twee jaar geleden de kans kreeg om de zaak over te nemen. Sindsdien heeft hij een aantal veranderingen doorgevoerd, maar alles wel volgens het pad van de geleidelijkheid. ‘Eerst heb ik het een en ander gemoderniseerd. In de automatisering (computers en programma’s), maar ook in de werkplaats (gereedschappen) en auto’s. En daarna hebben we veel geïnvesteerd in cursussen, zoals onderhoud van ketels en zonnepanelen. Bovendien beschikken we sinds kort over een nieuwe huisstijl.’

Het past allemaal binnen de professionaliseringsslag, die Disselhorst Totaal Installateur momenteel maakt. Zoals de naam al doet vermoeden, leidt dat niet tot een keuze in de dienstverlening. ‘We zijn een allround installatiebedrijf dat zowel voor particulieren als het bedrijfsleven actief is. Van zinkwerk tot loodgieterswerk, van elektrotechnisch werk tot verwarming en van dakbedekking tot sanitair. Dat zie je tegenwoordig niet zo veel meer. Ik heb niet de ambitie om heel groot te worden. Ik werk graag met een hecht team, zodat ik het overzicht kan houden. We willen de kwaliteit garanderen en tegelijkertijd toch flexibel zijn.’

Disselhorst Totaal Installateur was tot voor enkele jaren terug voornamelijk op de lokale markt gericht, maar inmiddels is het bedrijf duidelijk regionaal georiënteerd. En ze is niet voor een kleintje vervaard, blijkt uit de samenwerking met diverse aannemers en grote klussen, zoals bij Pluimveebedrijf Beltman in Lettele. ‘We doen al ruim dertig jaar zaken met Disselhorst. De laatste klus was het installatiewerk in en de besturing van onze vleeskuikensstal. Het werk is naar tevredenheid uitgevoerd, maar belangrijk is dat Disselhorst ook beschikt over een eigen storingsdienst. Als we te maken krijgen met stroomuitval, zijn ze snel ter plekke en dat is een geruststellende gedachte’, aldus Beltman.

Disselhorst Totaal Installateur

Dorpsstraat 30

8111 AD Heeten

T: 0572-381246

E: info@disselhorstheeten.nl

I: staging2.disselhorstheeten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.