paasparty luttenberg verhuist naar elckerlyc

Zaal Elckerlyc in Luttenberg vormt Eerste Paasdag de locatie voor de vierde editie van de Paasparty. Dat betekent dat het feest niet langer gehouden wordt in de tent bij het paasvuur in Luttenberg. Elckerlyc wordt voor de gelegenheid speciaal aangekleed en krijgt voor deze ene keer ook een wat andere inrichting. De entree is gratis.

Achter de draaitafels staan DJ’s Christiaan en Willem, voorheen bekend van RCW Sound. Zij zullen het publiek trakteren op een mix van pop, rock, disco, dance, feestmuziek en golden oldies. De organisatie is in handen van café Spoolder, café de Schoenmaker en Zaal Elckerlyc. “Het opbouwen, inrichten en afbreken van de tent was elk jaar een flinke klus”, legt Jeroen Scholten namens de organisatie uit. “Bovendien vinden wij eigenlijk dat een feest als dit in het centrum van Luttenberg thuishoort. Vandaar dat we hebben besloten om de Paasparty te verhuizen naar Elckerlyc.”

De Paasparty begint aansluitend op het aansteken van het Paasvuur op 24 april. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.