optreden emerald in raalte gaat door

wordt het optreden in Raalte een van haar eerste na de gedwongen pauze sinds begin dit jaar.

Een extra steuntje in de rug kwam in de vorm van niet minder dan 5 nominaties voor de 3FM Awards: die voor ‘Beste Zangeres’, ‘Beste Artiest Pop’, ‘Beste Album’, ‘Beste Live Act’ en ‘Beste Single’ (met ‘ That Man’). Caro is daarmee meteen de meest genomineerde artiest van de 3FM Awards. Via de site van 3FM kan tot 14 april worden gestemd. Mocht Emerald winnen, dan zal zij tijdens de uitreiking overigens nog niet mogen zingen.

Ook goed nieuws is er rond de tweede band die op de Pinkster Party Raalte zal optreden, de Golden Earring. Door stemproblemen van George Kooymans moest de band sinds december een groot aantal optredens uitstellen, maar inmiddels is Kooymans weer volledig hersteld. Vanaf Pasen volgt een serie nieuwe optredens, waaronder dus die in Raalte op 11 juni.

Kaarten voor de Raalter Pinkster Party kosten in de voorverkoop 15 euro bij Annie Schulten en RaaltePlaza/Formido/Welkoop/Woonstudio in Raalte, café de Schoenmaker in Luttenberg en via de site staging2.pinksterpartyraalte.nl

Op zaterdagavond 11 juni kosten de kaarten op festivalterrein de Domineeskamp in hartje Raalte 20 euro, mits nog beschikbaar. Caro Emerald treedt die avond om half 9 op, de Golden Earring begint om half 11.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.