Home / archiefcentraal / optocht raalte kjel kjel wat lachen

optocht raalte kjel kjel wat lachen

Monstergrote wagens trokken door het centrum van Raalte, maar ook veel loopgroepen. Al met al was het een prachtige en veelzijdige groep van fraaie fratsen. We zijn benieuwd wat het publiek er van vond. Laat maar horen.

O ja, wie wil weten hoeveel bezoekers er waren: er waren er veel. Zo veel dat er files rondom Raalte stonden van vertrekkend verkeer toen de optocht afgelopen was. Maar dat kwam ook wel een beetje door de ook weer vertrekkende carnavalswagens achter de trekker.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.