optocht lemelerveld schitterend voorproefje

Er staat de bezoekers van de grote carnavalsoptocht in Raalte nog veel moois te wachten. Een groot deel van de wagens die zaterdagmiddag akte de presens gaven tijdens de optocht in Lemelerveld, zal namelijk zondag ook meedoen in Raalte.

En de kwaliteit was hoog! Duizenden mensen waren getuige van de optocht van groepen, wagens (van klein tot ronduit enorm) en individuen. De wagenbouwgroepen uit Lemelerveld en omgeving lijken wederom nadrukkelijk een gooi te doen naar de prijzen in Raalte.

Hoewel het weer niet echt meewerkte (het was dikbewolkt en daar kon zelfs een enthousiast ‘ja, de zon komt er doorheen’ van de omroeper weinig aan veranderen), was de sfeer weer opperbest.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.