open wielerdag bij ftc heikera

Het aantal wielrenners en ATB-ers op de Sallandse wegen en paden is de laatste jaren fors toegenomen. Wat daarbij opvalt, is dat veel van deze sportievelingen solo fietsen. Om te ervaren hoe gezellig, leuk en sportief wielrennen in clubverband is, houdt Fietstoerclub Heikera zaterdag 2 april vanuit Heino een ‘Open Wielerdag’.

Iedereen die van wielrennen houdt (óók dames) is deze middag van harte welkom om geheel vrijblijvend een trainingsrit mee te fietsen. Een uitgelezen kans om nader kennis te maken met Heikera. De deelnemers van de Open Wielerdag worden om 13.00 uur mét racefiets bij Zaal Oortwijn verwacht, waar ze door clubleden welkom worden geheten.

Na een korte toelichting wordt samen met de club een fraaie route naar Hellendoorn gefietst. Het eerste deel van de route is gemeenschappelijk, onderweg wordt men door de leden bijgepraat over club.

Tijdens de koffiepauze in Hellendoorn is er volop gelegenheid om vragen te stellen en worden de groepen opgesplitst. De deelnemers krijgen daar namelijk de keuze om verder te fietsen met een rustige of snelle groep. (routes respectievelijk 55 en 60 kilometer) Omstreeks 16.00 uur worden beide groepen in Heino terugverwacht (motto: samen uit, samen thuis) en zal in Zaal Oortwijn onder het genot van een kop koffie nog even gezellig nagepraat worden over de trainingsrit.

Wie niet over een racefiets beschikt krijgt overigens tóch de kans om mee te fietsen. BikeLife Heino, hoofdsponsor Heikera, is bereid een leenfiets beschikbaar te stellen. Dit moet echter wel een week tevoren worden aangevraagd. Gelieve u voor de Open Wielerdag tevoren aan te melden (zonder aanmelding bent u echter ook van harte welkom) Aanmelden kan op 0572-39 2720.

Zie ook: staging2.heikera.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.