open volleybaltoernooi door de bevers

Volleybalvereniging De Bevers houdt van maandag 20 tot en met vrijdag 24 juni haar jaarlijkse Open volleybaltoernooi op het evenemententerrein in Lemelerveld. Dit recreatietoernooi is in de loop van de jaren uitgegroeid tot het grootste uit de wijde omgeving. Vorig jaar hebben maar liefst 126 teams meegedaan.

Ieder¬een die een team kan samenstellen van acht tot twaalf personen kan meedoen. Zo kunnen teams uitkomen van een familie, een straat, een vereniging of een willekeurige andere groep. Je kunt je inschrijven als een gemengd, dames, heren, jeugd 1 (groep 5 en 6 van de basisschool), jeugd 2-team (groep 7 en 8 van de basis-school) of een jeugd 3-team (tot en met 16 jaar). De aanmelding van jeugd 1 en 2 vindt plaats via de basisscholen.

De volleybalvereniging vraagt in het bijzonder aandacht voor de herenpoule waarvoor zich de laatste jaren onvoldoende teams aanmelden. De laatste jaren was er dus geen herenpoule. Kun je voldoende heren bij elkaar krijgen, meld je dan bij voorkeur aan als herenteam. Bij voldoende deelname kunnen we de herenpoule weer indelen.

Alle informatie, waaronder het inschrijfformulier, is te vinden op staging2.debevers.com en staging2.tenbroeke.nl. Het inschrijfformulier kan ook online ingevuld worden en mailen naar ovt@debevers.com of downloaden, invullen en inleveren bij Laura Reimert aan de Waterinkweg 3 in Lemelerveld. Voor 3 april moet het inschrijfformulier binnen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.