Home / archiefcentraal / open volleybaltoernooi door de bevers

open volleybaltoernooi door de bevers

Volleybalvereniging De Bevers houdt van maandag 20 tot en met vrijdag 24 juni haar jaarlijkse Open volleybaltoernooi op het evenemententerrein in Lemelerveld. Dit recreatietoernooi is in de loop van de jaren uitgegroeid tot het grootste uit de wijde omgeving. Vorig jaar hebben maar liefst 126 teams meegedaan.

Ieder¬een die een team kan samenstellen van acht tot twaalf personen kan meedoen. Zo kunnen teams uitkomen van een familie, een straat, een vereniging of een willekeurige andere groep. Je kunt je inschrijven als een gemengd, dames, heren, jeugd 1 (groep 5 en 6 van de basisschool), jeugd 2-team (groep 7 en 8 van de basis-school) of een jeugd 3-team (tot en met 16 jaar). De aanmelding van jeugd 1 en 2 vindt plaats via de basisscholen.

De volleybalvereniging vraagt in het bijzonder aandacht voor de herenpoule waarvoor zich de laatste jaren onvoldoende teams aanmelden. De laatste jaren was er dus geen herenpoule. Kun je voldoende heren bij elkaar krijgen, meld je dan bij voorkeur aan als herenteam. Bij voldoende deelname kunnen we de herenpoule weer indelen.

Alle informatie, waaronder het inschrijfformulier, is te vinden op www.debevers.com en www.tenbroeke.nl. Het inschrijfformulier kan ook online ingevuld worden en mailen naar ovt@debevers.com of downloaden, invullen en inleveren bij Laura Reimert aan de Waterinkweg 3 in Lemelerveld. Voor 3 april moet het inschrijfformulier binnen zijn.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.