open show dagen bij bruggeman broekland

Bruggeman Broekland presenteert van vrijdag 1 tot en met zondag 3 april weer de Open Show Dagen. De klanten kunnen kijken naar de nieuwe collecties tuin- en parkmaterialen en kachels. Bruggeman Broekland is die drie dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Hapjes en drankjes staan klaar.

Bruggeman bestaat uit twee hoofdtakken: ‘Tuin & Park’ en de Kachelspeciaalzaak. Bij Tuin & Park kun je onder andere kijken naar de nieuwe gazon- en zitmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers en versnipperaars, maar ook naar speeltafels, speelgoed, sierhekwerk, tuinverlichting, infraroodsauna’s en spa’s. Tijdens de Open Show Dagen gelden speciale prijzen op de spabaden.

Bij de Kachelspeciaalzaak kun je kijken naar diverse nieuwe kachels. Bruggeman is dealer van merken als Flam, Bocal, Faber, Totem, Wanders, Helex, Bellfire en Kalfire. En dat is nog maar een kleine greep uit het merkenaanbod. Tijdens de Open Show Dagen zijn er speciale demonstraties van haarden en kachels die aangesloten kunnen worden op de cv. Daarnaast is er ook aandacht voor speksteenkachels.

Tijdens de Open Show Dagen gelden er leuke kortingen op diverse showroommodellen. Meer informatie kun je vinden op staging2.bruggeman-broekland.nl

Bruggeman is te vinden aan de Van Dongenstraat 38.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.