Home / archiefcentraal / open huis nieuwbouw spelzaal lemelerveld

open huis nieuwbouw spelzaal lemelerveld

De bouw van de spelzaal in Lemelerveld vordert gestaag. De contouren van de hal, de lounge en de multifunctionele accommodatie zijn al helemaal zichtbaar. Een goed moment dus om de toekomstige gebruikers en andere belangstellenden uit te nodigen voor een bezoek. Het ziet er naar uit dat vanaf het nieuwe sportseizoen de spelzaal in gebruik wordt genomen.

Zaterdag 26 maart kan iedereen een kijkje komen nemen bij de nieuwbouw van de spelzaal aan de Verbindingsweg in Lemelerveld. De bouwplaats is die dag van 15.00 tot 17.30 uur geopend voor bezichtiging. Tijdens het open huis geven vertegenwoordigers van Stichting Sportbelangen, aannemingsbedrijf Exel en installatiebedrijf Hulsman uitleg over de nieuwbouw.

Lees ook

GemeenteBelangen wil markt terug naar centrum

RAALTE – GemeenteBelangen wil graag dat de warenmarkt, al dan niet gedeeltelijk, terugkeert naar het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.