open huis bij van de worps bedrijvenpand

Kim van de Worp houdt op 25 maart een open huis in het nieuwe bedrijfscomplex aan Marktplein 4 in Heino. De eerste verdieping van voormalig ‘Chinees Restaurant Lotus’, is door ondernemer Kim van de Worp volledig nieuw ingericht voor ondernemers.

Velen uit Heino kennen het pand nog van vroeger, toen het als herberg gebruikt werd en waar later ook de tandarts gesitueerd was. Dat ook toen het pand geëxploiteerd werd door de familie Van de Worp–van Rijssen, geeft een extra dimensie aan het verhaal. De laatste 30 jaar heeft de bovenverdieping gediend als woonhuis voor de uitbaters van het Chinees restaurant.

Kim van de Worp legt uit dat de keuze voor het inrichten van een verzamelgebouw snel gemaakt was: “Een pand dat zo centraal in Heino ligt en over zoveel mooie ruimtes beschikt biedt elke ondernemer de kans om laagdrempelig en op een toplocatie te ondernemen. Vervolgens heb ik dit plan opgenomen met pandeigenaar Harry Lokin en ook hij was enthousiast voor deze verbouwing die door Bouwbedrijf Louis Wijnhout uitgevoerd is.”

Twee van de vijf kantoren worden al benut door Massagepraktijk ‘Pure Moments’ van ondernemer Debby Garssen-Melenhorst en IT bedrijf DigiWorks van Chris Ploeger. Beiden zijn erg enthousiast over het pand na de ingrijpende verbouwing. Ook zij zullen hun deuren openen stellen zodat je een kijkje achter de schermen kunt nemen van deze ondernemers.

Het open huis duurt van 17.00 uur tot 20.00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kun je de bovengelegen ruimte eens van dichtbij bewonderen. Daarbij zal Kim van de Worp zelf natuurlijk niet ontbreken om de nog verhuurbare kantoren te presenteren.

Omdat het verzamelgebouw nog geen centrale naam heeft waardoor ter verduidelijking nog vaak de omschrijving ‘boven de oude Chinees’ wordt gebruikt, schrijven de ondernemers deze avond een prijsvraag uit om met een passende naam te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.