open huis bij kruiper tweewielers

Het wegseizoen voor de Toer afdeling CRT Raalte begint op zaterdag 5 maart met zijn jaarlijkse ‘openhuis’ bij de ‘Kruiper Tweewielers’. Tijdens deze openmiddag van 13.30 tot 16.00 uur kunnen aspirant leden alle informatie verkrijgen over het wel en wee van de toerafdeling.

Er wordt informatie gegeven over de voordelen om lid te worden van een bij de NTFU aangesloten fietsvereniging, zoals een fietsverzekering, korting bij deelname aan toertochten, TEP boek met alle Tour, Atb en meerdaagse tochten uit het hele land en zes keer per jaar het tijdschrift ‘Fietssport Magazine’.

Voor bestaande leden is de openmiddag een gezellige samenkomst na de winterperiode. De leden komen hier ook hun Tep boeken en NTFU pasjes ophalen en kunnen gebruik maken van de diverse aanbieding op fietsverwante artikelen van Kruiper Tweewielers.

De toercommissie heeft weer een toerschema opgesteld voor de dinsdag en donderdagavonden en de zondagmorgen. De leden kunnen in een A+, A, B of C groep deelnemen met diverse snelheden. De afdeling organiseert verder jaarlijks voor iedereen toegankelijke tochten zoals de Asperge tocht, de fietsvierdaagse en de Raalterpoorttocht voor ATB rijders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.