ommetje luttenberg wordt officieel geopend

Luttenberg is vanaf 15 april twee wandelroutes rijker. Gedeputeerde Piet Jansen komt dan het Ommetje Luttenberg officieel openen. De wens voor de nieuwe wandelroutes lag er al een hele tijd, maar toen de gemeente Raalte opriep om deel te nemen aan het project ‘beleef het boerenlandschap’ greep de werkgroep de kans met beide handen aan.

Met ondersteuning van Landschap Overijssel en Stimuland is er een projectplan geschreven, dat resulteerde in de toekenning van een Leadersubsidie. Met deze Leader subsidie werden de nieuwe routes vanuit Luttenberg gemaakt. Deze routes zijn bewegwijzerd en worden onderdeel van het wandelnetwerk Salland, dat in ontwikkeling is.

“We zijn erg blij dat een aantal grondeigenaren hun medewerking hebben verleend om over hun grond een nieuw pad te maken,” laat Hetty Mollink van de werkgroep weten. Er komen bankjes en informatiebordjes over de omgeving langs de routes. Ook worden er folders gedrukt met informatie. Het startpunt van beide routes is bij Elckerlyc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.