oliebollenverkoop door lets go in wijhe

Let’s Go uit Wijhe houdt op zaterdag 19 maart zijn jaarlijkse oliebollenactie. De verkopers van Let’s Go staan vanaf 09.00 uur voor de Albert Heijn in de Langstraat in Wijhe. De oliebollen kosten 0,50 euro per stuk, een dozijn kost 5 euro.

Albert Heijn stelt ook dit jaar de ingrediënten ter beschikking. Hierdoor kan de opbrengst volledig worden besteed aan de uitwisselingsweek van 23 tot en met 30 juni, waarin 45 Letse jongeren een bezoek brengen aan Wijhe. Voor deze uitwisseling is de stuurgroep van Let’s Go overigens nu al op zoek naar gastgezinnen.

Zou u deze week twee jongeren een slaapplaats willen bieden, dan kun je je aanmelden door een mail te sturen aan scholten55@hetnet.nl of jaarink53@hetnet.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.