nieuwe bedrijfshal bruggeman na zomer klaar

In de showroom van het landbouwmechanisatiebedrijf kunnen klanten zo meteen terecht voor onder andere tuin- park machines, trekkers, hakselaars, voermachines, graafmachines en voerwinningmachines. Daarnaast bestaat het aanbod ook uit tweedehands tractoren en landbouwwerktuigen.

De werkzaamheden in Lemele zijn twee jaar geleden al begonnen, maar moesten destijds stil worden gelegd in verband met vergunningsproblemen. Nu de gemeente Ommen onlangs alsnog het groene licht heeft gegeven, staat niks een snelle realisatie van de plannen meer in de weg. De nieuwe hal wordt gebouwd naast het oude pand van Stoevelaar. Daarvoor wordt een nieuwe bestemming gezocht. Tonnie Bruggeman, eigenaar van Bruggeman Mechanisatie BV, nam in 2004 het voormalige landbouwmechanisatiebedrijf Stoevelaar over. In 2009 kocht hij de grond van Exel Lemele Bouwgroep.

Schaalvergroting

Het is de tweede vestiging van Bruggeman Mechanisatie BV, de eerste is gevestigd in Broekland. Directeur Tonnie Bruggeman is ook eigenaar van Schrijver Stalinrichtingen. “Schaalvergroting is nodig”, stelt Tonnie. “Het aantal boeren wordt immers kleiner en als je je aanbod niet uitbreidt, ga je moeilijke tijden tegemoet. Met deze uitbreidingen zijn we klaar voor de toekomst.”

Bij Bruggeman Mechanisatie en Schrijver is te vinden aan de Van Dongenstraat 36 in Broekland. De nieuwe bedrijfshal in Lemele is gevestigd aan de Lemelerweg 25c. Op staging2.bmb-bruggeman.nl en staging2.schrijver-stal.nl is meer informatie te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.