metamorfose annet koning marsman

De eerste metamorfose van 2011 is een feit! Annet Koning-Marsman heeft de primeur. Zij onderging de verwendag. Annet kreeg een knipbeurt en make-up van Hairstyling Mariël, de kleding kwam van SeventySix, de sieraden van Just for You en de bril komt van van Boertie Optiek. De fotoshoot werd verzorgd door Stefan Kemper.

De temperaturen lopen weer wat op: Voor veel vrouwen en mannen beginnen dan ook de zorgen van overbeharing. Met harsen en epileren van bijvoorbeeld bikinilijn voor vrouwen en rug voor mannen, kan irritatie van de huid optreden. Zorg dat u regelmatig uw huid scrubt zodat irritatie tot een minimum beperkt blijft. Echter, in veel gevallen zult u dit niet kunnen voorkomen. Definitief ontharen met IPL is dan de oplossing en heeft alleen maar voordelen: Nooit meer pijnlijk harsen, epileren en scheren, geen irritaties of ingegroeide haartjes meer en u bespaart een hoop geld op lange termijn. Maak nu een afspraak voor een GRATIS behandeling: staging2.aliegeerts.nl

De metamorfose is inmiddels een vaste rubriek in onze krant. Ontstaan in 2010 op initiatief van Hairstyling Mariël en Stefan Kemper. Elke maand krijgt een inwoner van Salland een metamorfose aangeboden. Wil jij hier ook kans op maken? Stuur dan een mailtje, vergezeld van een goede

recente foto en een telefoonnummer, naar maureen@sallandcentraal.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.