medewerkers rabobank de tuin in

De zakelijke kostuums en hoge hakken werden vrijdag thuis gelaten door de medewerkers van de Rabobank Salland. Gewapend met handschoenen en het nodige tuingereedschap gingen de Rabobankmedewerkers aan de slag in Heemtuin Veermans Hof IJsselflora, dit in het kader van NL Doet. Na een korte rondleiding door de tuin, waar men te horen kreeg wat de werkzaamheden inhielden, gingen de mensen aan het werk. Tussen de snoei-, afsteek-, hark- en schoonmaakwerkzaamheden door werden de medewerkers getrakteerd op koffie met goedgevulde appeltaart. De ochtend werd afgesloten met een lunch bij Galerie Brasserie 1703 in Wijhe.

De medewerkers van Rabobank Salland kijken met een voldaan gevoel terug op deze ochtend. Het werk van de medewerkers en alle vrijwilligers van de Heemtuin Veermans Hof IJsselflora aan de Bongerd in Wijhe is natuurlijk door iedereen te bewonderen, want de tuin is weer elke dag geopend. Men kan er vrij rondwandelen of zittend op de ‘Rabobank’ genieten van de tuin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.