marijn en juul winnen voorleeswedstrijd

Marijn van Ewijk en Juul Wippert hebben donderdag de voorleeswedstrijd van de regio Salland gewonnen. Aan de wedstrijd voor achtste groepers in het Wijhese Capellenborgtheater deden acht voorleeskampioenen uit de gemeenten Deventer, Raalte, Olst-Wijhe, Hellendoorn en Holten-Rijssen mee.

Marijn van Ewijk vertegenwoordigde de Schutse uit Raalte, Juul Wippert deed mee namens de

St. Jozefschool uit Wijhe. De Sallandse voorleeswedstrijd is een voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd. De winnaars vertegenwoordigen Salland vertegenwoordigen in de Provinciale Finale.

De volgende voorleesronde: de Provinciale Finale wordt gehouden op 20 april in het Carroussel in Ommen. De voorleeskampioen van de provincie Overijssel gaat naar de landelijke finale 25 mei in muziekcentrum Vredenburg, locatie De Rode Hoed te Utrecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.