lifestyle centre raalte breidt uit

Easy fit is een circuittraining waarmee je binnen een uur je gehele lichaam traint. Tevens is het mogelijk om hiermee mini-circuit te doen, in dertig minuten een full workout. “Ideaal voor mensen die weinig tijd hebben, sporten niet leuk vinden maar wel moeten en natuurlijk voor iedereen die een keer wat anders wil”, vertelt Joost. Easy Fit is er voor groot en klein. Vanaf maart wordt het concept namelijk ook aangeboden aan de jeugd vanaf 12 jaar. “We boden het eerder al aan aan de jeugd, alleen was de minimumleeftijd toen 14 jaar. De jeugd traint in de kleine fitnessruimte onder begeleiding van een instructeur. We krijgen steeds meer de vraag van ouders of hun kind hier kan/mag sporten. Tot heden kon dit niet, omdat we hier geen apparatuur voor hadden. Nu met alle nieuwe toestellen kan dat wel. We kunnen nu een doelgroep bereiken die vaak overal buiten valt. Kinderen met overgewicht, kinderen met een lichte beperking en kinderen met autisme. Deze kinderen voelen zich vaak niet op gemak op sporten bij verenigingen.”

Lifestyle Centre is verder eind februari weer van start gegaan met Lifestyle Run. Dit programma is bestemd voor iedereen die buiten wil hardlopen. De trainingen zijn op de dinsdagavond en woensdag- en zondagochtend. Lifestyle Centre biedt ook op het medisch vlak diverse mogelijkheden. Desgewenst kan de hulp worden ingeschakeld van fysiotherapeuten en diëtisten. “Hiermee is het mogelijk om een breed publiek te bedienen. Vandaag de dag is daar veel behoefte aan”, vertelt Joost.

Voor meer informatie zie staging2.lifestylecentre.nl of bel voor een afspraak 0572-354364. Lifestyle Centre is gevestigd aan de Tjalkstraat 2 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.