les haricots in cafe ruimzicht

De band Les Haricots komt zondagmiddag naar Bar-Café Ruimzicht in Boskamp. De formatie komt daar een optreden verzorgen in het kader van ‘Sixties Alive’. De Deventer band is opgericht in 1962. Na een onderbreking van enkele decennia maakten ze een herstart in 1999 ter voorbereiding op het grote Sixties Alive concert in De Scheg. Sindsdien hebben zij diverse optredens verzorgd al of niet samen met andere bands zoals Renee and the Alligators. In Ruimzicht delen ze het podium met de plaatselijke Drost Street Band.

Drie leden van Les Haricots, Jan en Hilly Keizer en Hans Kok, maken nog altijd deel uit van de band. Het repertoire omvat nummers van The Shadows, Cliff Richard, Elvis Presley, Chuck Berry, Beatles, Stones, Hollies en nog veel meer. Het zijn niet alleen de jaren ’60 die voorbij komen. Er wordt ook gespeeld met een knipoog naar de jaren ’70. Mede door de inbreng van zangeres Hilly, die nummers van Connie Francis tot Tina Turner ten gehore brengt staan Les Haricots garant voor een flinke dosis jeugdsentiment en zijn ze in staat de unieke sfeer van die sixties waar op live muziek gedanst werd weer op te roepen.

Naast het optreden van Les Haricots staat ook The Droststreet Band op de bühne. Deze band bestaat uit muzikanten die allen wonen aan de Hendrik Droststraat in Olst. De band is 5 jaar geleden ontstaan door een thematisch straatfeest dat elk jaar wordt georganiseerd.

Sixties Alive duurt van 15.00 uur tot 18.00 uur. De entree is vrij. Voor meer info zie staging2.sixtiesalive.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.