lentekriebels en hartjesballonnen in de peperhof

Basisschool de Peperhof in Wijhe is deze week, net als veel andere basisscholen, begonnen met ‘De week van de Lentekriebels’. De kinderen en leerkrachten van De Peperhof hebben de week gezamenlijk geopend met het lied ‘In vuur en vlam’ van Kinderen voor Kinderen. Als afsluiting hebben ze elkaar een lentekriebelballon gegeven met daaraan een kaartje met een lieve boodschap erop.

De Week van de Lentekriebels is een nationale projectweek in het basisonderwijs waarin een hele week relationele en seksuele vorming gegeven wordt in groep 1 tot en met groep 8. De kinderen praten en werken onder andere over kriebels in de buik, het verschil tussen vriendschap en verliefdheid, de puberteit en waar baby’s vandaan komen. Voorafgaand aan de week is er, in samenwerking met de GGD IJsselland, een voorlichtingsavond voor ouders geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.