laurens hunneman is de heetense kasparov

Laurens Hunneman heeft zich gekroond tot winnaar van het schaaktoernooi op de Bernadetteschool in Heeten. Laurens werd eerste, Tom Koerhuis tweede en Wouter Brinkhof derde.

Op de Bernadetteschool in Heeten wordt in deze periode fanatiek gewerkt aan het leren van het schaakspel. Drie maanden geleden werd aan de leerlingen van groep zes, zeven en acht de mogelijkheid geboden om te leren schaken. Maar liefst 51 leerlingen hebben zich hiervoor aangemeld. Dit grote aantal overtrof alle verwachtingen en maakte het nodig om hier twee groepen van te maken.

De lessen voor de eerste groep zijn onlangs afgesloten, binnenkort wordt begonnen met de schaaklessen voor de tweede groep. De schakers uit groep acht hebben in de afgelopen weken een onderling toernooi gehouden om het kampioenschap van de Bernadetteschool.

De nummers één en twee spelen binnenkort een demonstratiepartij op een megagroot bord met megagrote schaakstukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.