Home / archiefcentraal / kwiek d3 viert kampioenschap in cabrio

kwiek d3 viert kampioenschap in cabrio

De meiden van Gibo Groep / Kwiek D3 zijn zaterdag kampioen geworden. Dat kampioenschap werd op een bijzondere manier gevierd. Natuurlijk was er champagne, een oorkonde en patat, maar ook was er een rondrit voor de handbalsters.

Kwiek D3 won zaterdag met 10-3 van Zwolle. Ze waren een beetje zenuwachtig, maar met de ruststand van 4-1 was het kampioenschap al nagenoeg binnen. Door het vele publiek en muziek op de tribune was er een behoorlijke sfeer tijdens de wedstrijd.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.