kunst tussen de landbouwwerktuigen

Schildersclub Mariënheem houdt op zondag 20 en 27 maart een unieke expositie tussen de landbouwwerktuigen in Museum De Laarman in Luttenberg. Ruim tweehonderd werken, zoals abstract, landschappen, dieren, portretten, stillevens, bloemen en zeegezichten, worden tentoongesteld in het museum.

De exposanten zullen zelf aanwezig. Bezoekers kunnen onder begeleiding hun eigen schilderijtje maken. Voor informatie over schilderen kun je terecht bij expositieleider Gerard voor ’t Hekke. Hij is beide dagen aanwezig.

Museum De Laarman was oorspronkelijk een oude maalderij. Sinds 1995 is het museum hierin gevestigd, die na een grote verbouwing in 2008 nu voor iedereen toegankelijk is. Een lift brengt iedereen naar alle drie verdiepingen in het museum.

In De Laarman zijn ook een ambachtelijke kaarsenmakerij, smederij en timmerwerkplaats gevestigd. Tijdens deze dagen kunnen kinderen ook zelf kaarsen maken.

Het museum is deze van 11.00 tot 17.00 uur geopend. De entree bedraagt 4 euro, kinderen onder de 12 jaar mogen gratis naar binnen. Meer informatie kun je op staging2.delaarman.nl vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.