Home / archiefcentraal / krakende lps bezorgen ouderwets avondje

krakende lps bezorgen ouderwets avondje

Café de Gouverneur in Raalte ging zaterdag even flink terug in de tijd. Piepende en krakende lp’s zorgen daar voor een ouderwets avondje muziekgenot. De dj’s Mobert en Bolinski legden de langspeelplaten met ouderwetse finesse onder de naald. Krakend vinyl en muziek uit vergane tijden vulden het café.

Muziek, variërend van Sade tot Fleetwood Mac en van Bob Dylan tot Led Zeppelin. Enkele bezoekers brachten hun eigen platen mee, waardoor live registraties van Herman Brood en Focus ook de kroeg in schalden. Een ouderwets avondje, met ouderwets goede muziek. Op deze manier geraakt de kwalitatief teleurstellende carnavalsmuziek snel in de vergetelheid. En dat is na carnaval lang zo’n gek idee nog niet.

De volgende avond bomvol oude muziek is op 2 april. Stöppelhaene-voorzitter en muziek-/bluesliefhebber Gerard Elferink neemt dan plaats achter de draaitafel.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.