krakende lps bezorgen ouderwets avondje

Café de Gouverneur in Raalte ging zaterdag even flink terug in de tijd. Piepende en krakende lp’s zorgen daar voor een ouderwets avondje muziekgenot. De dj’s Mobert en Bolinski legden de langspeelplaten met ouderwetse finesse onder de naald. Krakend vinyl en muziek uit vergane tijden vulden het café.

Muziek, variërend van Sade tot Fleetwood Mac en van Bob Dylan tot Led Zeppelin. Enkele bezoekers brachten hun eigen platen mee, waardoor live registraties van Herman Brood en Focus ook de kroeg in schalden. Een ouderwets avondje, met ouderwets goede muziek. Op deze manier geraakt de kwalitatief teleurstellende carnavalsmuziek snel in de vergetelheid. En dat is na carnaval lang zo’n gek idee nog niet.

De volgende avond bomvol oude muziek is op 2 april. Stöppelhaene-voorzitter en muziek-/bluesliefhebber Gerard Elferink neemt dan plaats achter de draaitafel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.