knotsgek carnavalsweekend lettele

De Lettelse carnavalsvereniging ‘De Fienpreuvers’ vieren van vrijdag 4 tot en met maandag 7 maart carnaval in residentie ‘Café Spikker’ in Lettele.

Op de donderdag voor carnaval brengen Prins Thijs, Prinses Petra en enkele leden van de raad een bezoek aan het Deventer Ziekenhuis. Daar brengen ze patiënten uit Lettele een bezoek. Daarna kan het feest beginnen.

De carnavalsvereniging trapt op vrijdag om 14.00 uur af met Senioren Carnaval, op vrijdagavond zal het een gezellige avond worden tijdens het Café Carnaval vanaf 21.30 uur. Zaterdagavond zal de pretband Dramatisch OerGezellig Zooitje (DOGZ) de boel vanaf 21.00 uur op z’n kop zetten.

Zondag om 14.00 uur is er wordt er aandacht aan de kleinere gasten besteedt tijdens het Kinder Carnaval. Maandagmiddag kunnen de carnavalsliefhebbers Oldenzaal onveilig maken, want dan vertrekt de bus naar de Twentse stad. Opgeven voor deze trip kan via carnavalletele@hotmail.com of bij Walter Beltman via 06-41818425.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.