jonkman nieuwe dirigent sallands vrouwenkoor

Na de Havo werd ze toegelaten op het conservatorium in Zwolle, waar ze piano heeft gestudeerd bij Rinus Groot en aansluitend bij Nelleke Geesink. In 1992 begon ze met de studie Koordirectie bij Jos Vermunt en Jos Leusink.

Door haar komst is het koor al weer bezig met het maken van plannen. Een van de eerste concerten zal een kerstconcert zijn op zondagmiddag 11 december in de Nicolaaskerk in Wijhe.

Het Sallands Vrouwenkoor nodigt dames, die van zingen houden uit om lid te worden. Het koor repeteert elke donderdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in het Langhuus aan de Langstraat te Wijhe. Voor meer informatie kun je contact opnemen met secretaresse Liesbeth van Wijhe via 0570-523379 of op staging2.sallandsvrouwenkoor.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.