johnny holtkuile verder als groenrijk raalte

Bovendien, zo stelt Johnny, heeft Groenrijk ook meer promotionele middelen. “Niet alleen een goede site, maar ook reclame op radio en tv. Daarnaast zal ook het aanbod groeien. Niet alleen wat betreft het groen, de bloemen en de planten, maar ook wat betreft de accessoires.” Met de naamsverandering wordt een maandenlange periode van interne verbouwingen afgesloten. Het tuincentrum is met achthonderd vierkante meter uitgebreid: vijfhonderd vierkante meter extra kasruimte en driehonderd meter extra buitenterrein. De totale oppervlakte komt nu uit op circa 3.300 vierkante meter. De extra kasruimte is bestemd voor de seizoenplanten, de tuinaccessoires en de vijverafdeling. Op het buitenterrein vind je een nog groter aanbod tuinplanten en buitenpotterie.

De werkzaamheden begonnen in oktober en werden begin december even onderbroken voor de jaarlijkse Kerstshow. Van maandag 14 tot en met woensdag 16 maart is het tuincentrum gesloten. Dan wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting. Daarbij krijgt Johnny Ondersteuning van twee stylistes van Bloemenbureau Holland. Met nieuwe presentatiemeubelen, wanden en stellingen zal het tuincentrum een volledig andere uitstraling krijgen. Maar de contouren waren de afgelopen weken al goed zichtbaar voor de bezoekers. “En de reacties waren goed”, zo stelt Johnny. “Het was een hectische periode, maar niet ongezond hectisch. Alles is perfect volgens planning verlopen. Of ik nou klaar ben? Voorlopig wel, maar ik houd van veranderingen. Je moet de klanten telkens weer wat anders bieden. Ik vind dat zelf leuk, maar de klanten ook!”

Wat acties betreft, schiet het tuincentrum in Raalte meteen goed uit de startblokken. Ter ere van de naamsverandering is er deze week een aantal kruiwagens verstopt in Raalte. Diegene die zo’n kruiwagen vindt, mag hem bij Groenrijk Raalte gratis laten vullen met potgond, violen en een sierpot. De kruiwagen mag je meteen ook houden. De actie duurt van donderdag 17 tot en met zaterdag 19 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.