jeugdprins jimmy stelt eigen snackmenu samen

Prins Jimmy I staat te popelen om er een knotsgekke carnaval van te maken. Met de benoeming tot Prins der Krielen gaat zijn wens in vervulling. De eerste keer toen hij de optocht zag, riep hij wijzend naar de prinsenwagen: “Daar wil ik staan!” En dus werd Jimmy lid van de carnavalsvereniging en mocht hij dit jaar meedoen aan de prinsenverkiezing voor de Krielen. En met succes, want met een spetterend optreden wist hij de prinsenstrijd te winnen. Jimmy heeft er in ieder geval ontzettend veel zin in. Niet voor niets is zijn motto ‘Wie is er leuker dan Prins Harry te Riele, dat is Prins Jimmy I van de Krielen!’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.