Home / archiefcentraal / jesse middelkamp 9 gaat voor mobieltjes

jesse middelkamp 9 gaat voor mobieltjes

De 9-jarige Jesse Middelkamp uit Lierderholthuis gaat ook dit jaar weer mobieltjes inzamelen voor de Stichting Opkikker. Jesse zamelde ook vorige jaar mobieltjes in. De opbrengst bestond toen uit ruim 700 telefoons. In geld uitgedrukt betekent dat een kleine 2.500 euro.

Jesse doet het allemaal voor de Stichting Opkikker, hij is ambassadeur van de stichting. De opbrengst van de actie komt ten goede van de activiteiten van de Opkikker. Opkikker verzorgt opkikkerdagen, ofwel verwendagen voor gezinnen waar een kind langdurige ziek is. Ieder ingeleverd mobieltje levert de stichting 3,50 euro op.

De mobieltje kunnen op verschillende plaatsen ingeleverd worden. In onder andere de C1000 in Heino, Boni in Heino, De Smulbaai in Heino en de fysiotherapiepraktijk in Heino staan speciale dozen waarin je de mobieltjes kwijt kunt. Ook mag je de mobieltjes bij Jesse thuis brengen. Hij woont aan de Bredenhorstweg 7 in Lierderholthuis.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.