jaarlijkse landalloop op sallandse heuvelrug

De jaarlijkse Landalloop, georganiseerd door AV Atletics Nijverdal, vindt dit jaar plaats op zaterdag 2 april. De loop vindt plaats in de bosrijke omgeving van de Sallandse Heuvelrug in Haarle. De start en finish van alle onderdelen zijn op recreatiepark Landal ‘Landgoed de Hellendoornse Berg’ aan de Tunnelweg 7t in Haarle. Hier kunnen voorinschrijvers ook hun startnummers af halen en is gelegenheid om zich om te kleden.

Het parcours voor de kinderen loopt over het park. De een kilometer voor kinderen tot en met 9 jaar begint om 13.00 uur. De twee kilometer voor kinderen tot en met 12 jaar en van 13 tot en met 16 jaar begint om 12.45 uur. Deelname kost twee euro. Kinderen die deelnemen aan de een of twee kilometer kunnen in de middag gratis zwemmen.

Voor de lopers van de vijf en tien kilometer zijn er in diverse categorieën geldprijzen te verdienen. Voor de overige afstanden (1, 2 en 15 kilometer) zijn er ereprijzen. Alle deelnemers krijgen een T-shirt. Het nieuwe park heeft een eigen restaurant.

Deelname aan de 5 kilometer trimloop kost 5 euro. Deze afstand begint om 12.00 uur. De 10 en 15 kilometer starten om 13.15 uur. Deelname aan de 10 kilometer kost 6 euro, aan de 15 kilometer kost 7 euro.

Voorinschrijvingen via staging2.inschrijven.nl tot en met woensdag 30 maart. Inschrijven op zaterdag 2 april bij Landal kan tot een half uur voor de start. Meer informatie bij Albert Horsman via alberthorsman@gmail.com of 0548-610419

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.