jaarlijkse koetsenmarkt in heeten

Koetsenclub Heeten houdt in het weekend van 2 en 3 april de jaarlijkse Koetsenmarkt aan de Schòpkesdijk 1 in Heeten. Net als voorgaande jaren heeft de menvereniging Het Aangespannen Paard Heeten, de tweedaagse koetsenmarkt georganiseerd.

Tijdens deze markt is alles te vinden op het gebied van de mensport, zoals tuigen, zwepen en eigen gedraaide touwen. Verder zijn er hoeden en nieuwe en gebruikte marathon / toerwagens van onder andere Fa Hagedoorn uit Linde en de Ga Voskamp uit Eerbeek. Daarnaast zijn er authentieke rijtuigen die mogelijk gerestaureerd moeten worden, alsmede tweedehands artikelen op het gebied van de paardensport.

Vervolgens zal er een verloting plaatsvinden, waar een leuke prijs mee te winnen valt. De koetsenmarkt vindt plaats in de overdekte Manege Heeten. Op zaterdag is de manege open van 10.00 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Tevens is de markt toegankelijk voor rolstoelhouders en rollatorgebruikers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.