Home / archiefcentraal / infomarkt voor de zorg op old heino

infomarkt voor de zorg op old heino

De markt duurt van 14.00 tot 17.00 uur en vindt plaats ter gelegenheid van de opening van restaurant ’t HoogeHuus op het park. Het biedt genodigden uit de regio, die actief zijn in de zorg, de mogelijkheid diverse stands te bezoeken van zorgaanbieders.

Daarnaast kunnen de bezoekers een kijkje nemen op Landgoed Old Heino, waar speciaal aangepaste bungalows staan, waar mensen met een beperking van een vakantie kunnen genieten. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie van RAZ via 088-3280328.

Lees ook

Daggenvoorde Keuken & Interieur naar De Zegge VII

RAALTE – Daggenvoorde Keuken & Interieur heeft een kavel van ruim 2600 vierkante meter gekocht …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.