ijsbaan de scheg vanaf vrijdag gesloten

Vrijdag 18 maart kan er voor het laatst dit schaatsseizoen recreatief geschaatst worden op de kunstijsbaan van Sport- en Recreatiecentrum De Scheg in Deventer. Op de laatste recreatieve schaatsdag van het schaatsseizoen 2010-2011 staan diverse schaatsactiviteiten op het programma.

De kunstijsbaan is op vrijdag 18 maart geopend van 14.00 tot 16.45 uur en van 19.45 tot 22.15 uur. ’s Middags en ’s avonds is recreatief schaatsen mogelijk op de 400-meterbaan en het middenterrein. In de avonduren staan er diverse schaatsactiviteiten op het programma, waaronder 1.2.SK8. De jeugd kan meedoen met karaokeschaatsen, gletsjer glijden, ice jumps, ijshockey, N*ice Dance en kan zich uitleven tijdens de schaatsdisco met DJ. Schaatsen zijn te huur bij de schaatswinkel op de kunstijsbaan.

Na de afsluiting van het schaatsseizoen 2010-2011 begint op maandag 21 maart de tweede fase van de verbouwing van kunstijsbaan De Scheg; het weersonafhankelijk maken van de kunstijsbaan en het herinrichten van het middenterrein. Vanaf oktober 2011 worden gasten hartelijk ontvangen in een vernieuwde kunstijsbaan. Tot die tot die tijd wordt je op de hoogte gehouden via de website staging2.sportbedrijfdeventer.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.