huldiging 25 jaar lid sallands vrouwenkoor

Truus Bergevoet werd tijdens de jaarvergadering van het Sallands Vrouwenkoor gehuldigd voor haar 25-jarig lidmaatschap. Zij ontving uit handen van voorzitter, Rita van de Linde, een glassculptuur in de vorm van een zangeres en een bos bloemen.

Het Sallands Vrouwenkoor, dat zingt onder leiding van de dirigent Joan Jonkman, is al druk bezig met de voorbereidingen en plannen voor het komende jaar, waaronder het kerstconcert dat op zondag 11 december in de Nicolaaskerk in Wijhe zal worden gehouden. De repetities zijn elke donderdag van 19.45 tot 21.45 uur in het Langhuus aan de Langstraat in Wijhe. Belangstellenden kunnen daar vrijblijvend een kijkje nemen. Voor meer informatie, kijk op staging2.salalndsvrouwenkoor.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.