hotel papa razzi groots in premiere

De nieuwe Raalterfilm ‘Hotel Papa-Razzi – Groet’n uit Raalte’ van Lars Henning en Hennie Fiet gaat maandag 28 maart voor 300 genodigden in première in het Hoftheater. De tachtig minuten durende familiefilm zit boordevol humor, spanning en emotie.

‘Het hotel krijgt hoog bezoek. De ouders van Winston en Judith, twee medewerkers van het hotel, komen op bezoek. Zij verwachten een chique en hoogstaand hotel. Maar dat is alles wat Hotel Papa-Razzi niet is. Tot overmaat van ramp weet Sjoerd het complete hotel op te blazen en moeten de medewerkers verhuizen naar de watertoren in Raalte. Het bekende Hotel De Zwaan, met directeur Mike Pleister, is echter niet zo blij met de nieuwe concurrentie en doet er alles aan om Hotel Papa-Razzi uit de weg te ruimen.’

Vanaf 30 maart zal de speelfilm iedere woensdag – elk half uur – in afleveringen op RTV Raalte uitgezonden worden. Op staging2.hotelpaparazzidefilm.nl kun je de trailer bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.