Home / archiefcentraal / hoonhorst schoon levert 26 volle zakken op

hoonhorst schoon levert 26 volle zakken op

Werkgroep ‘Groen en Natuur’ heeft zaterdag maar liefst 26 zakken kunnen vullen met zwerfafval. Alleen al in het gebied Heinoseweg (vanaf het spoor bij Dalfsen) tot het Overijssels Kanaal was goed voor veertien volle zakken. De grote schoonmaak vond plaats onder de titel Hoonhorst schoon’.

Ondanks het mooie weer viel de deelname tegen. Desondanks werd er toch behoorlijk wat afval opgehaald. Naast het zwerfafval werden er ook nog diverse losse materialen die te groot waren voor de afvalzakken meegenomen, zoals kapotte bloempotten, een autoband en auto-onderdelen.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.