hoogbegaafde scholieren tonen kunstwerkjes

De presentatie van het project Weer Samen Naar School Salland vond woensdagmorgen plaats bij Schoolplein Salland aan de Monumentstraat in Raalte. Het project heet Eigen Inzicht Kennis En Niveau (E.I.K.E.N.) en komt voort uit het Veldinitiatief Passend Onderwijs.

Hoogbegaafde leerlingen uit groep 8 van Sallandse basisscholen hebben aan het project meegewerkt, in samenwerking met CCS en de Cappelenborg. In zes ochtenden kregen de leerlingen les over kunst, daarbij moesten ze aan een opdracht werken. De opdracht was dat de kinderen iets aan hun school moesten verbeteren door middel van kunst. Zo was er een spiraalvormige zandbak, een gekleurd schoolplein en nieuwe prullenbakken voor een beter milieu. Woensdagochtend zijn de werkjes gepresenteerd aan de ouders, docenten en andere belangstellenden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.