Home / archiefcentraal / hoogbegaafde scholieren tonen kunstwerkjes

hoogbegaafde scholieren tonen kunstwerkjes

De presentatie van het project Weer Samen Naar School Salland vond woensdagmorgen plaats bij Schoolplein Salland aan de Monumentstraat in Raalte. Het project heet Eigen Inzicht Kennis En Niveau (E.I.K.E.N.) en komt voort uit het Veldinitiatief Passend Onderwijs.

Hoogbegaafde leerlingen uit groep 8 van Sallandse basisscholen hebben aan het project meegewerkt, in samenwerking met CCS en de Cappelenborg. In zes ochtenden kregen de leerlingen les over kunst, daarbij moesten ze aan een opdracht werken. De opdracht was dat de kinderen iets aan hun school moesten verbeteren door middel van kunst. Zo was er een spiraalvormige zandbak, een gekleurd schoolplein en nieuwe prullenbakken voor een beter milieu. Woensdagochtend zijn de werkjes gepresenteerd aan de ouders, docenten en andere belangstellenden.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.