holtmaat komt 12 voorkeurstemmen tekort

Mariënhemer Henk Holtmaat komt precies 12 voorkeurstemmen tekort om plaats te mogen nemen in Provinciale Staten. In totaal hebben er 2498 mensen op hem gestemd, dat hadden 2510 moeten zijn. “Heel jammer maar het feit is niet anders, natuurlijk had ik mij met hart en ziel graag willen inzetten voor alle inwoners van Overijssel en met name voor die van Salland. Het doet mij als rasechte Sallander pijn dat er straks namens het CDA niemand uit dit prachtige gebied in het bestuur van de provincie zit, een gemiste kans lijkt mij, maar hopelijk een volgende keer beter,” aldus Holtmaat.

“Vanzelfsprekend blijf ik mij inzetten voor uw belangen, helaas heb ik geen directe invloed in het provinciebestuur, maar via interne CDA contacten zal ik uw vragen of opmerkingen wel degelijk aan de orde stellen en doorgeven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.