hollandse avond bij de leeren lampe

Op 26 maart staat de Theaterzaal van De Leeren Lampe in het teken van Hollandse hits. Artiesten zoals Bouke, Arjen Boltjes, Robina Souilljee, DJ Robert en Ramon zullen er een gezellige avond van maken.

Bouke komt uit Drenthe. In 2009 heeft hij de finale van het programma ‘’Waar is Elvis?’’ gewonnen en zijn laatste single ‘’Hot Sexy Mama’’ is een eigen compositie. De enthousiaste en energieke zanger Arjen Boltjes heeft al op diverse evenementen en feesten van zich laten horen.

Robina Souilljee krijgt al vanaf 2005 les van Nathaly Masclé, die deel uit maakt van Femmel Vocale. Robina doet al sinds haar vijfde mee aan playbackshows, maar na het krijgen van een microfoon heeft ze de playbackshows ingeruild voor echte talentenjachten.

De Hollandse avond begint om 22.00 uur en duurt tot 02.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.