helligen hendrik heel weekend in hoftheater

Helligen Hendrik is een heel weekend te zien in het Hoftheater. In de voorstelling “Nôh!” gaat Helligen Hendrik op de politieke toer. Het is een voorstelling in de dialect.

Samen met zijn assistent “schoffel-Gertje” richt Helligen Hendrik de partij “Hellig Nederland” op. Deze partij heeft zeer uitgesproken standpunten, zo blijkt uit de toespraak van partijleider Hendrik van der Pette. Hij richt zijn pijlen op alles wat hem niet zint in de maatschappij en dat is een lange lijst. Enkele punten van deze lijst zijn: mannen met rode broeken, familiedagen, klootschieters en de Partij voor de Dieren.

Helligen Hendrik staat van donderdag 24 maart tot en met zaterdag 26 maart om 20:15 uur op de planken van het Hoftheater in Raalte. Kaarten kosten 18 euro en zijn alleen nog verkrijgbaar voor donderdag 24 maart, via de VVV/ANWB Raalte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.