Home / archiefcentraal / heino in slotfase nipt langs heeten

heino in slotfase nipt langs heeten

VV Heino heeft de wedstrijd van de week gewonnen van SV Heeten. Onder een stralende zon trok Heino uiteindelijk aan het langste eind. Peter Marissink was met zijn winnende doelpunt twee minuten voor tijd de gevierde man aan de kant van Heino. Rob Grondhuis (Heeten) en Bas Jansen (Heino) scoorde beiden twee maal.

In een open wedstrijd was het Heeten dat het best begon. Al na vijf minuten lag de bal in het doel van Heino-keeper Tom Vastenavond. En ook in de fase daarna speelde Heeten goed voetbal. Het was echter Heino dat op een gunstig moment, vlak voor rust, op gelijke hoogte kwam door een doelpunt van Bas Jansen. Vlak na rust scoorde hij gelijk weer, waardoor Heeten een tandje bij moest schakelen. In een gelijk opgaande fase scoorde Rob Grondhuis de gelijkmaker.

Heino, dat over de hele wedstrijd gezien het betere van het spel had, zorgde er uiteindelijk voor dat de volle drie punten in Heino bleven. Peter Marissink scoorde de winnende. Heino blijft hierdoor goed presteren, terwijl Heeten in de middenmoot blijft hangen. Volgende week speelt Heino uit tegen Heerde. Heeten komt een week later in actie tegen De Gazelle.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.