harm jan wint de wedstrijd van de week

Harm Jan heeft de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week gewonnen. Hij voorspelde als enige van de 72 deelnemers de 1-3 uitslag van de wedstrijd tussen Haarle en Dedemsvaart van afgelopen zondag. Harm Jan heeft door deze overwinning een heuse Falcon Joya bal gewonnen.

Door de nederlaag van Haarle hebben beide teams hun posities op de ranglijst van de Vierde Klasse H verruild. Dedemsvaart stond op 1 punt achterstand van Haarle, maar door de overwinning is het verschil nu twee punten in het voordeel van de club uit Dedemsvaart.

Aanstaande zondag wordt er niet in competitieverband gevoetbald. De voetballers mogen hun clubkleding een weekendje inruilen voor hun carnavalsoutfit, want vanwege het polonaise-feest wordt er komend weekend niet gespeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.