haricots en droststreetband goede combinatie

Les Haricots en de Droststreetband. Samen in één programma is dat een prima combinatie. Dat bleek zondag tijdens Sixties Alive in Café Ruimzicht op de Boskamp. Een heerlijke sixties sfeertje, mooie sound en een afwisselend repertoire.

Wisselende tempo’s, lekker gitaarwerk, (samen)zangnummers en fraaie gouwe-ouwe compilaties, het sloeg goed aan en nodigde uit om even lekker te dansen.

De plaatselijke invulling kwam van de Droststreet Band. Deze groep muzikanten, allen wonende in de Droststraat in Olst, kenmerken zich door een dubbele toetsenbezetting. Van good old Hello Mary Lou tot Dance the Night Away van The Mavericks klonk het in de gezellige bar-café van uitbater Etien. De combinatie van een band uit de Sixties Alive stal met een gastoptreden van een plaatselijke act blijkt een schot in de roos te zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.