Home / archiefcentraal / hanninks woonavond voor herhaling vatbaar

hanninks woonavond voor herhaling vatbaar

Hannink Makelaars in Raalte presenteerde onlangs de eerste editie van de ‘Hanninks Woonavond’. Mensen die hun huis te koop (willen) aanbieden, kregen tips om hun woning zo mooi mogelijk in te richten voor eventuele belangstellenden. De avond werd door zo’n zestig mensen bezocht.

“We hoeven er geen doekjes om te winden, momenteel zitten we in een periode dat er op de huizenmarkt sprake is van veel aanbod en weinig vraag”, vertelt Paul Hannink. “Dat zorgt er voor dat het wat langer kan duren voordat de woning is verkocht. In zo’n situatie is het een overweging waard om de woning beter of anders in te richten.”

Hannink’s Woonavond werd gehouden op de eerste dag van maart. Dat was niet toevallig gekozen, want op 26 maart wordt weer de Open Huizendag gehouden. Wie dan nog iets in zijn of haar woning wil doen, heeft dan ook voldoende tijd om actie te ondernemen. Volgens Paul Hannink kan een (re)styling van de woning een impuls geven aan de verkoopbaarheid. “Je kunt dan met de inrichting rekening houden met de potentiële kopers. Een starterswoning richt je anders in dan een appartement in het centrum, waar je vooral een oudere doelgroep kunt verwachten.”

Naast Hannink Makelaars waren ook interieurstylist Karin Rodijk, Rienties Wooninspiratie en Haarco aanwezig. Rodijk gaf aan dat het niet noodzakelijk is om alle kamers (opnieuw) in te richten. Eén slaapkamer in plaats van alle slaapkamers kan voldoende zijn. Overigens liet Rienties Wooninspiratie zien dat ook met een 3D-restyling veel te doen is.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.