handsome poets en krach naar dieksiepop

The Handsome Poets en Krach komen op 31 juli naar Haarle. Dieksiepop heeft afgelopen week de eerste namen voor het festival bekend gemaakt. Naast Handsome Poets en Krach, zijn ook The Pikeys en Lick vastgelegd.

Handsome Poets en Krach zijn beide door 3FM bestempeld als Serious Talent. Eerstgenoemde band scoorde hits met de singles ‘Dance the war is over’ en ‘Blinded’. Krach presenteerde op het Eurosonic Festival in Groningen haar debuutalbum, dit was tevens de aftrap voor een clubtour.

Tussen de bands door zorgen de Kaasverzamelaars voor muziek vanaf een schijfje. De Kaasverzamelaars zijn al jaren het beste vriendje van Dieksiepop en telkens nadrukkelijk aanwezig op het feestje. Als hun platenkoffer opengaat dan zal iedereen het weten, want om deze twee heren kun je niet heen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.